Anca Dumitrescu, VP Proiecte JCI București 2017


Dragi prieteni,

Vom începe un serial în care vom prezenta, săpătmânal, pe câte un coleg din JCI București. Dacă nu sunteți membri, veți vedea ce oameni deosebiți fac partea din oragnizație, iar dacă sunteți membri, veți avea ocazia să îi cunoașteți pe colegii voștri mai bine. 🙂 Azi, o prezentăm pe anca Dumitrescu.

Cine este Anca?

Pe Anca Dumitrescu, mulţi o știm după râs 🙂 A terminat, nu demult, Facultatea de Arhitectură din cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu”.

Ce face?

Este fondator 441 Design Studio, un studio de creaţie şi design. Fac branding, identitate vizuală, scenografie de evenimente şi design interior sau de stand. În principal, acceptă orice provocare şi proiect nou ce are nevoie de design. Motto-ul lor este chiar: Dare Us To Design!
Pe principiul “asta visez asta pictez” în timpul liber contemplează la alte idei de business şi aşa iau naştere noi proiecte precum ALTO, un brand de home and deco ce urmează a fi lansat în curând sau proiecte sociale cum este Ciclaton – Eveniment de ciclism caritabil.

Ce pasiuni are?

Îi place călătorească cât poate de mult şi este pasionată peste măsură de cafeaua de specialitate, vin roşu şi pălării 🙂

De ce JCI?

Mi-a plăcut faptul organizația se implică mult în comunităţile de antreprenori şi îi susţine prin mai multe evenimente. Aşaajuns cunoască oamenii minunaţi din JCI Bucureşti şi nu a fost nevoie de multă muncă de convingere se alăture. Crede împreună” putem avea un impact mai mare decât individual, iar asta aplică inclusiv în business-urile sale.

Ce aşteptări are de la JCI anul acesta?

Ar vrea vadă proiecte cu impact cât mai mare, terminând anul cu cea mai faină ediţie Tineri Antreprenori. Crede  dacă toţi cei din acest grup s-ar implica măcar o oră într-un program de genul acesta (avem antreprenori de succes în organizație!), ar putea ieși un eveniment genial.

În ce proiecte este implicată?

Anca este Vice-Președinte Proiecte în 2017 și a coordonat cea de-a zecea ediție a evenimentului de business networking Business pe Bicicletă. Este implicată în proiectul Tineri Antreprenori și în organizarea Conferinței Naționale JCI din 2018, ce va avea loc în București.

De ce are nevoie?

Provocări 🙂

 

Unde o găsiți pe Anca?

LinkedIn

Studio 441

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.