Speakers’ Arena


Cel mai mare proiect din Romania dedicat celor care iubesc vorbitul in public, Public Speaking Support Group, devine incepand cu 1 noiembrie 2012 Speakers’ Arena.

Evenimentul de lansare a noului proiect va avea loc pe 1 noiembrie 2012, la Hotel Novotel, incepand cu orele 19:00. Lansat acum 5 ani in cadrul JCI Bucuresti, Public Speaking Support Group a reunit de-a lungul timpului 3000 de participanti in 7 orase din tara si in Amsterdam si Londra.

Incepand cu luna noiembrie Public Speaking Support Group se transforma in Speakers’ Arena si va fi un proiect derulat prin Asociatia ARENAS, care are ca scop realizarea de programe pentru dezvoltarea personala a tinerilor. La evenimentul de lansare sunt asteptati membrii comunitatii Public Speaking Support Group, partenerii proiectului, dar si cei care iubesc vorbitul in public sau doresc sa-si imbunatateasca abilitatea de a vorbi in public.

Evenimentul de lansare a Speakers’ Arena va fi gazduit de Razvan Daba, initiatorul si coordonatorul proiectului si public speaking coach si ii va avea ca invitati pe Andy Szekely si Bogdan Grigore. Andy Szekely va vorbi despre public speaking, iar Bogdan Grigore va destinde participantii cu tehnici de improvizatie.

Participarea la eveniment este gratuita, insa este necesara inregistrarea online:

Partenerii Speakers’ Arena sunt: JCI Bucuresti si Libraria Bastiliei.

In cadrul Speakers’ Arena sunt organizate intalniri bilunare in cadrul carora participantii au posibilitatea de a experimenta vorbitul in public tinand speechuri, dar si dand feedback speechurilor celorlalti. Intalnirile au o parte de teorie, unde sunt prezentate modele si sfaturi despre vorbitul in public, si o parte dedicata experimentarii vorbitului in public.

Intalnirile au loc din doua in doua saptamani, duminica, intre 12:30 si 15:30 la Libraria Bastiliei.

Detalii despre eveniment se pot obtine la 0723 682 117 sau adresa de e-mail: razvan@speakersarena.ro
Dacă ți-a plăcut, nu ține doar pentru tine!
0

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.