Proiecte – 2009


Proiectele desfasurate in cadrul JCI Bucuresti in 2009:

JCI Business Networking Event (BNE)bne.jci.ro

Scopul său constă în facilitarea relațiilor de afaceri în mediul de afaceri din România.

Este conceput și organizat ca un eveniment de “fast networking”: o dată pe trimestru, timp de 2 ore, 16-24 de oameni de afaceri, din domenii diferite, interacționează pentru a identifica oportunități de afaceri.


JCI Business Target Club (BTC)www.btc.jci.ro

Business Target Club (BTC) este un club de afaceri cu manageri de top şi antreprenori de succes, selectaţi pe bază de recomandare din partea membrilor existenţi ai clubului.

Business Target Club înseamnă networking cu oameni de calitate, dornici de autoperfecţionare, care vor să fie conectaţi în timp real la cele mai noi tendinţe dintr-un anumit domeniu şi în acelaşi timp să se informeze cu privire la principalele evoluţii economice şi cele mai bune practici de management din România şi din străinătate. Evenimentul va aduce mereu în discuţie teme de actualitate şi interes pentru membrii săi. Acestea vor fi prezentate de specialişti recunoscuţi în domeniu şi dezbătute într-un cadru deosebit, alături de persoane cu valori similare.

Temele aduse în discuţie au fost variate şi au cuprins subiecte precum: marketing pe timp de criză, oportunităţi pe timp de criză, managementul documentelor, modul de structurare al companiilor holding, construcţiile şi dezvoltarea imobiliară în România anului 2008, cum să folosim inteligent WWW-ul,  cum îmi finanţez afacerea din fonduri structurale UE.

Programele de mentorat – Tineri Antreprenori şi Tineri Manageri

Programele își propun să contribuie la dezvoltarea tinerilor prin acțiuni și activități practice.

Mentorii sunt oameni de succes în domeniul lor, dornici să împărtășească din experiența și din succesul personal, dar și din greșelile efectuate și din dificultățile prin care au trecut.

Tineriantreprenori.ro și Tinerimanageri.ro sunt locurile în care participanții pot afla mai multe informații și noutăți despre ce inseamnă “Tineri Antreprenori”, respectiv “Tineri Manageri”, unde își pot cunoaște dinainte mentorii și unde se și pot înscrie în aceste programe de mentorat.


Evenimentele nationale si internationale JCI la care au participat membri JCI Bucuresti in 2009:


 

  • Congresul European JCI – Ungaria, Budapesta, 10-15 iunie 2009 – www.jciec2009.org

 

  • JCI Leadership Summit la sediul Organizatiei Natiunilor Unite din Geneva, Elvetia 27 – 28 iulie 2009 – http://www.jci.cc/summit/
  • JCI European Capitals Meeting – 11 -13 Mai 2009 – Luxemburg