Meet the jaycee: Florin Ghiță


Dragi prieteni,

Săptămânile trecute am început un serial în care prezentăm, săptămânal, câte un coleg din JCI București. Dacă nu sunteți membri, veți vedea ce oameni deosebiți fac partea din oragnizație, iar dacă sunteți membri, veți avea ocazia să îi cunoașteți pe colegii voștri mai bine. ? Azi, îl prezentăm pe Florin Ghiță.

Cine este Florin?

Florin Ghiță, 32 de ani, păr des, masterand ASE – Mangementul și Administrarea IMM-urilor, după alți câțiva ani petrecuți prin clădirea cu bila de la Romană, la FABIZ (Faculty of Business Administration), secția engleză.

În rest, Florin se mai declară “mare fan ceapă și usturoi” 🙂

Ce face?

Este managing partner la Geve Com, deținătoarea brandurilor Gtools și Tresa. Prin Gtools, dotează șantierele din București și țară cu scule și consumabile, de peste 23 de ani. Prin Tresa, protejează sănătatea și viața celor cu profesii periculoase, grele și solicitante, echipându-i corespunzător sau, pentru poligloți: Work Safety.

Ce pasiuni are?

După 8 ani de handbal de performanță la Steaua, a rămas legat de sport (și semișchiop), așa că se mai delectează cu alergări, bicicletă și ceva înot.

Activități non-asudante: Toastmasters, materialele despre antreprenoriat și vinul moldovenesc.

De ce JCI?

Îi place mult componenta antreprenorială a JCI, dar, mai ales, oamenii și ideile pe care le-a găsit aici.

S-a alăturat organizației ca urmare a programului “Tineri antreprenori” și i se pare că România are mare nevoie, apetit și potențial pentru astfel de demersuri.

Ce aşteptări are de la JCI anul acesta?

Să se consolideze ca organizație și să aibă un impact din ce în ce mai mare în societate și, implicit, în zona antreprenorială.

În ce proiecte este implicat?

Florin va organiza viitoarea ediție JCI Mixer (te poți înscrie aici) și a ajutat la coordonarea mai multor proiecte, precum Business pe Bicicletă și Tineri Antreprenori.

De ce are nevoie?

Doua palme după ceafă când nu se încadrează în deadline-uri! ?

Unde îl găsiți pe FLorin?

LinkedIn

Facebook

Mail

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.