Meet the jaycee: Cristi Chițu


Echipa JCI București este formată din oameni extraordinari și diverși. Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, ci vă invităm să cercetați: aflați povestea fiecărui coleg și vedeți că avem dreptate. Continuăm seria prezentărilor colegilor noștri cu Cristi Chițu, Vice-Președinte Internaționalism anul acesta.

Cine este Cristi?

Cristian Chitu, 32 de ani, neîmpliniți, doctorand la Academia de Poliție – Drept Internațional (Geopolitică).

După decepția pierderii unui apartament și a mai multor afaceri, a decis să aprofundeze studiul, pentru a înțelege mai bine oamenii din jur și lumea în care trăiește. Acest vis, și-l va realiza anul acesta. Promite să trimită invitații la susținerea Tezei. 🙂 Succes, Cristi!!!

Ce face?

Este antreprenor de mai bine de 10 ani, iar despre ultima afacere fondată poate spune că este un succes. După lungi șiruri de „eșece” :), a reușit să așeze Patiseria Tineretului pe baze solide. În prezent compania are 35 de angajați și 3 puncte de lucru în București. Luna trecută, Cristi a lansat și sistemul de franciză, prin care dorește să extindă afacerea la nivel național.

Ce pasiuni are?

Îi place foarte mult istoria (în special istoria politică a statelor), îi place să citească și să facă sport (fitness, bicicletă și alergare). Dar din toate acestea, în ultima perioadă, se “dă” cu un scuter electric :))

De ce JCI?

Îi place foarte mult ideea de implicare activă în societate. Crede foarte mult în oameni, dar în mod special în tineri. Crede în capacitatea acestora de a schimba România în bine. Ca și lui Florin, îi place componenta antreprenorială a JCI și vrea să influențeze cât mai mulți tineri să intre în antreprenoriat. Exemplul personal cred că este componenta cea mai de preț a JCI.

Ce așteptări are de la JCI anul acesta?

Cât mai multe proiecte reușite și atragerea cât mai multor membri.

De ce are nevoie?

În perioada următoare, ca de altfel de la începutul anului, are nevoie de liniște pentru a-și putea duce la îndeplinire „proiectul doctoral”. Vrea să fie un exemplu pozitiv în presa anilor viitori :)) Mult succes tuturor și nu uitați să inspirați!

În ce proiecte JCI este implicat?

Cristi este implicat activ în organizarea ediției din toamnă a proiectului Tineri Antreprenori.

Unde îl puteți găsi pe Cristi?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.